Metrobüs Yangını İstanbul Trafiğini Felç Etti

Darülaceze-Perpa Metrobüs Durağı'nda çıkan yangın, İstanbul trafiğinde kaos yarattı. Seferlerde uzun süreli aksamalar yaşandı.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un kronik sorunlarından biri haline gelen metrobüslerde yeni bir olay yaşandı. Şişli ilçesinde bulunan Darülaceze-Perpa Metrobüs Durağı’nda saat 15.30 sıralarında Söğütlüçeşme’ye giden metrobüsün motor bölümünde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, seferlerde gecikmeler yaşandı.

SEFERLER ÇİFT YÖNLÜ DURDURULDU

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, D-100 karayolu Ankara istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Metrobüs hattında seferler geçici olarak çift yönlü durduruldu. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede söndürüldü. Çalışmaların ardından trafik normale döndü.

İHALE ALINDI ARAÇLARA BAKIM YAPILMADI

İstanbul’da, CHP’nin belediyeyi kazandığı 2019 yılından bu yana toplu taşıma sorunları yaşanıyor. İBB’nin milyarlarca lira tutarındaki İETT otobüs bakım ve onarım ihalelerini alan firma, araçlara gerekli bakımı yapmadığı için sorunlar devam ediyor. Otobüslerin her gün yolda kalması ve arızalar yaşanması İstanbulluları mağdur ediyor.

Metrobüs Yangını İstanbul Trafiğini Felç Etti
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter